вул. Зелена, 145, м. Львів, Україна, 79035

Техніка, технології та обладнання АгроЕкспо - 2019

Виставка АгроЕкспо

Міжнародна виставка АгроЕкспо - це найбільша агропромислова виставка в Україні, яка проходить у місті Кропивницькому (Кіровограді).

Агропромислова виставка AgroExpo – це аграрна виставка та виставка техніки і обладнання для АПК. Новинки сільгосптехніки можна побачити не тільки на стенді, а й безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. Одними з основних складових такої техніки є гідравлічні компоненти (безпосередньо гідроциліндри, прецизійні труби, штоки, гідророзподільники, тощо.), що робить дану виставку цікавою не тільки для аграріїв, а й для виробників гідравліки.

На експозиції представлені такі розділи:

-    Рослинництво - техніка і технології (техніка для обробки зернових, олійних, технічних та овочевих культур; зерносховища та обладнання для зерносховищ; техніка та обладнання для зрошення та поливу тощо).

-    Тваринництво - техніка і технології (техніка та обладнання для тваринництва і птахівництва; комбікорм, біодобавки, ветеринарні препарати тощо).

-    Транспорт і спецтехніка (автомобільні та тракторні причепи, навантажувачі).

-    Тара і упаковка (обладнання для виробництва пакувальних матеріалів).

-    Альтернативна енергетика в АПК (обладнання для систем альтернативного теплопостачання - котли і котельні на біопаливі, інфрачервоне опалення, теплові насоси та колектори; генератори і автономні електростанції).

-    Екологія і переробка відходів (обладнання для видалення та утилізації відходів тваринництва та птахівництва; обладнання для отримання і використання біогазу).

-    Лісове господарство (техніка для лісового господарства; деревообробні верстати та обладнання).

-    Польові демонстрації техніки та технологій (показові демонстрації усіх видів посівної, грунтообробної та збиральної техніки на спеціально підготовлених ділянках демонстраційного полігона виставкового комплекса).

-    Показові демонстрації тракторної та іншої самоходної техніки (демонстрації технічних можливостей тракторної та іншої самоходної техніки світових та вітчизняних брендів). 

-    Спеціальна програма – «Сучасні технології вирощування сільгоспкультур» на технологічному полігоні виставкового комплексу площею 120 гектарів: демонстрація технологій збирання соняшнику за допомогою комбайнів та іншої збиральної техніки відомих світових брендів, демонстрація технологій післязбирального обробітку грунту за допомогою вітчизняної та закордонної грунтообробної техніки.

"AGROEXPO" ‒ це не лише виставка сільгосптехніки та демонстрація технологій, а й діловий форум. У цій агропромисловій виставці кожен знайде для себе щось цікаве та пізнавальне, тому варто обов’язково її відвідати. Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата повідомляє, що цього року VII виставка відбудеться 25-28 вересня 2019 року у місті Кропивницькому.