вул. Зелена, 131, м. Львів, Україна, 79035

Найбільші промислові виставки та форуми - 2019 / 2020

Експозиція однієї із вітчизняних агропромислових виставок

У другій половині 2019 – першій половині 2020 року відбудеться багато агропромислових виставок та форумів на теренах України. Нижче наведено огляд найбільших та найпопулярніших із них.

•    AGROEXPO-2019
•    AgroComplex
•    АГРОФОРУМ
•    EuroAGRO
•    ІнтерАГРО

AGROEXPO-2019

Під патронатом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Міністерства аграрної політики України, щорічно проходить Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2019. Цього року вона проходитиме 25 - 28 вересня за адресою м. Кропивницький (Кіровоград), вул. Мурманська, 8, виставковий комплекс «AGROEXPO».

АGROEXPO – наймасштабніша в Україні спеціалізована виставка аграрної техніки і технологій, у якій щороку бере участь понад 600 вітчизняних та іноземних компаній. Новинки сільгосптехніки можна побачити не тільки на стенді, а й безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. Одними з основних складових такої техніки є гідравлічні компоненти (безпосередньо гідроциліндри, прецизійні труби, штоки, гідророзподільники, тощо.), що робить дану виставку цікавою не тільки для аграріїв, а й для виробників гідравліки.

AgroComplex

29-31 жовтня 2019 року відбудеться  міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу AgroComplex, яка представляє весь комплекс передових технологій для підвищення конкурентоспроможності виробництва відповідно до світових стандартів.

AgroComplex проходить 1 раз на два роки чергуючись з міжнародною виставкою виробників сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО». Завдяки цьому, кожна наступна виставка чітко відображає зміни, що відбулися за цей час. 

Цього року на виставці буде представлена найбільша в Україні експозиція національних виробників сільськогосподарської техніки.

АГРОФОРУМ

5-7 листопада 2019 року в Київському виставковому центрі відбудеться Міжнародна агропромислова виставка «АГРОФОРУМ». Основними тематичними розділами виставки є сільгосптехніка, техніка для транспортування продукції; засоби механізації для дачних ділянок; комплектуючі і запасні частини до техніки, супутниковий моніторинг транспорту; технології, техніка та обладнання для зрошення; органічне землеробство; обладнання для переробки сільськогосподарської продукції; тепличне господарство, швидкомонтовані будівлі та їх обладнання; вагове обладнання, контрольно вимірювальні прилади; пакування сільгосппродукції; машини та обладнання для утримання тварин та птахів; обладнання для виробництва кормів; агроекологія, енерго- і ресурсозберігаючі технології тощо.

EuroAGRO

12−14 листопада у м. Львові, у ВЦ Південний-ЕКСПО, вул. Щирецька, 36, відбудеться Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO». Уже четвертий рік поспіль  вітчизняні виробники матимуть можливість продемонструвати свої досягнення у сфері сільського господарства та ознайомитися інноваційними технологіями європейського аграрного ринку, знайти партнерів для бізнесу та залучити інвестиції, а також взяти участь у дискусіях та обговорити перспективи і проблеми в українському сільському господарстві.

Найбільша промислова виставка, яка проводиться в Україні, - це міжнародний промисловий форум.  Вона офіційно сертифікована та визнана Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI). XVIII Міжнародний промисловий форум відбудеться 19 - 22 листопада 2019 року в м. Києві у Міжнародному виставковому центрі.

У рамках форуму відбудуться різні міжнародні спеціалізовані виставки: металообробка, УкрВторТех, УкрЛитво, УкрЗварювання, гідравліка, пневматика, підшипники, УкрПромАвтоматизація, підйомно‑транспортне, складське обладнання тощо.

ІнтерАГРО

28-31 жовтня 2020 року у Київському міжнародному виставковому центрі відбудеться Міжнародна виставка сільскогосподарської техніки та обладнання "ІнтерАГРО". У виставці беруть участь заводи-виробники сільськогосподарської техніки та обладнання, що відповідає стандартам найбільших світових агропромислових виставок.

На виставці представлені нові досягнення світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарське обладнання для ремонту та сервісу, запчастини, технології точного землеробства та агроклімату, обладнання та технології для рослинництва.

Отож, як бачимо, виставок та форумів буде багато, тож є з чого вибрати та є що відвідати.

Бажаємо приємного та корисного проведення часу!